Sportmassage

Ik ben Marc Bol, gediplomeerd sportmasseur uit Stompetoren. Kom je uit de regio Stompetoren en ben je op zoek naar een sportmassage in de buurt van Alkmaar? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Waarvoor dient een sportmassage?

Een sportmassage heeft een aantal positieve effecten op het lichaam. Door de massage ontstaat er een betere doorbloeding en afvoer van afvalstoffen in je lichaam. Door vaak te sporten, hebben spieren en pezen veel te verduren. Hierdoor ontstaan er in de spier kleine scheurtjes.

Als de belasting door sport voortduurt en er te weinig tijd is voor herstel, dan kan er een spierscheur ontstaan. Voorbeeld hiervan is de bekende zweepslag. Het is dus belangrijk dat je je lichaam voldoende rust gunt nadat je intensief gesport hebt. Middels een sportmassage kunnen sporters (en uiteraard niet-sporters) sneller herstellen na een zware wedstrijd of training. Dit verkleint de kans op blessures.

Een sportmassage voor niet-sporters?

De naam sportmassage kán enigszins misleidend zijn. Het is namelijk ook de perfecte massagevorm voor mensen die dagelijks fysiek werk leveren. Hierbij kun je denken aan mensen die in de bouw werken of verhuizers die hun rug zwaar belasten. Kortom, een sportmassage is voor iedereen die regelmatig fysieke inspanning levert. Of dit nou sport-gerelateerd is of niet.

Marc Bol is dé specialist in Stompetoren op gebied van sportmassages. Wil je weten welk soort massage voor jou goed kan zijn of wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op, zodat we jouw situatie samen kunnen bespreken.

Praktische informatie

Marc Bol Massage en Stresscounseling is gevestigd in Stompetoren. Behandelingen worden gegeven in mijn praktijk aan huis.

Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 16:00 uur en tussen 19:00 en 21:00 uur kunnen we in overleg een tijd afspreken welke voor jou en mij het beste uitkomt. Je kunt je auto vrij parkeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Call Now Button