Ga je gebukt onder acute of chronische onder(rug)pijn?

Lees dan verder......

Ga je gebukt onder acute of chronische onder(rug)pijn en wil je hier aan geholpen worden. Dan ben je bij Marc Bol Massage en Stresscounseling het juiste adres. Neem gerust contact met mij op voor een doelgerichte en effectieve onder(rug)massage en passende ondersteunende oefeningen. Om zo zowel je rugspieren en de buikspieren te trainen en daarmee te versterken. Zodat je rugspieren niet alles hoeven doen wanneer je bijvoorbeeld tijdens het tuinieren, of klussen in huis bukt, een draaiende beweging maakt. Kortom met van alles bezig bent waar je normaal niet elke dag mee bezig bent.

Waarom een doelgerichte en effectieve onder(rug) massage?

Ervaar jij elke ochtend dat jij je sokken niet meer kunt aantrekken? Dat wanneer je voorover bukt moeilijk of haast niet meer overeind kunt komen? Of dat je moeilijk uit een stoel omhoog kunt komen? Heb je hier sinds kort of al lang last van? Dan is de oplossing voor deze onder(rug)pijn misschien veel dichterbij dan je denkt. Veel mensen denken denken dat beklemde zenuwen, artritis of kapotte tussenwervelschijven de oorzaak zijn van hun onder(rug)pijn. Terwijl er een grote kans is dat dat hun pijn alleen maar, of ten dele, afkomstig is van triggerpoints in hun spieren. Een doelgerichte en effectieve onder(rug) massage, vaak een combinatie van Triggerpointmassage en Ontspanningsmassage, biedt hierbij dan uitkomst.

Wat wordt er bereikt met een Triggerpointmassage en Ontspanningsmassage?

Triggerpointmassage en Ontspanningsmassage stimuleren de doorbloeding van de spieren en maakt het daarom heen gelegen spierweefsel los. Deze massages zorgt er tevens voor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Waardoor de pijn in de onder(rug) en spierknopen in de hiermee samenhangende spieren zoals oppervlakkige ruggengraatsspieren (erector spinea), vierkante lendenspier (quadratus lumborum) de grote bilspier (gluteus maximus) en middelste bilspier (gluteus medius) etc. aangepakt worden en het herstel van pijn in de onder(rug) bevorderd. Zie hierover ook meer informatie in mijn eerdere blog over Acute of chronische pijnklachten in je onderrug.

Ga je gebukt onder acute of chronische onder(rug)pijn?

Ga je gebukt onder acute of chronische onder(rug)pijn en wil je vermindering van deze klachten of van deze klachten af? Neem dan contact met mij op voor een doelgerichte en effectieve behandeling en passende ondersteunende oefeningen.

Ik heb inmiddels goede resultaten bereikt met de behandeling van acute en chronische pijnklachten in de onder(rug). Zie hiervoor de geplaatste recensies.

Een regelmatige preventieve massage kan veel klachten in de onder(rug) voorkomen, omdat een massage zorgt voor een betere doorbloeding. Daarnaast zorgt het voor een betere toevoer van zuurstof, waardoor afvalstoffen sneller zullen worden afgevoerd. Essentieel hierbij is dat je voldoende water drinkt. Minstens 2 liter per dag.

Marc Bol is dé specialist in Stompetoren op gebied van Ontspanningsmassage, SportmassageTriggerpointmassage en Wellnessmassage. Wil je weten welk soort massage voor jou goed kan zijn of wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op, zodat we jouw situatie samen kunnen bespreken.

Praktische informatie

Marc Bol Massage en Stresscounseling is gevestigd in Stompetoren. Behandelingen worden gegeven in mijn praktijk aan huis.

Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 16:00 uur en tussen 19:00 en 21:00 uur kunnen we in overleg een tijd afspreken welke voor jou en mij het beste uitkomt. Je kunt je auto vrij parkeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Call Now Button