Massage voor ouderen en dementerenden

Massage voor ouderen, wil je weten wat het inhoudt of een afspraak maken? Neem contact op met Marc Bol Massage en Stresscounseling  in Alkmaar en omstreken!

Massage voor ouderen en dementerenden zijn een hele fijne aanvulling op de huidige zorg die zij thuis of in een verzorgingshuis ontvangen.

Aanraking is een levensbehoefte, voor iedereen van alle leeftijden.

In de zorg gebeurt aanraking doorgaans alleen nog functioneel: wassen, aankleden, e.d. Massage voor ouderen laat hen ervaren dat het lichaam naast pijn en ongemak ook nog heel prettig kan voelen. Een lichaam is immers meer dan alleen oud, ziek of gehandicapt.

Tijdens de massage houd ik rekening met de conditie en de (on)mogelijkheden die de klant heeft.

Massage voor ouderen vindt plaats in mijn praktijk aan huis in Stompetoren.

Twijfelt u of uw gezondheid een massage toelaat:? Overleg dan met uw (huis)arts.

Massage kan de volgende uitwerking hebben:

  • Een massage ontspant, versoepelt, stimuleert, activeert en doorbloedt de spieren. Afvalstoffen kunnen hierdoor beter afgevoerd worden
  • Een massage vermindert stress en slapeloosheid, verzacht pijn, stimuleert de bloedsomloop, de lymfestroom en verbetert het immuunsysteem
  • Een massage bevordert de gezondheid, geeft ontspanning en een prettiger gevoel van lichaam en geest
  • Door de warme en aandachtige manier van masseren komen er stoffen in het lichaam vrij die het algemene gevoel van welbevinden vergroot

 

U kunt kiezen uit de volgende massages van een half uur

  • Gezicht- hals- en nekmassage
  • Bovenrug en nek/schoudermassage
  • Gehele rugmassage
  • Arm- en handmassage
  • Been- en voetmassage

 

Tip: Drink de eerste uren nadat je thuis bent gekomen voldoende water om afvalstoffen verder te helpen verwijderen uit je lichaam.

 

Wilt u meer informatie, een afspraak maken of de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met mij op of mail mij info@marc-bol-massage.nl en we bekijken wat de beste oplossing is in uw       situatie.

Lees ervaringen van mijn cliënten.

 

Zorg goed voor jezelf en gun jezelf een massage

Je voelt je weer fit!

Massage
reserveren

Ideaal voor ouderen en dementerenden

Ervaringen van mijn cliënten

Bij Marc terecht gekomen ivm aanhoudende pijn en klachten in de rug, Mark heeft het onderzocht en we zijn in gesprek met elkaar gegaan. hij heeft mij in een 4 a 5 behandelingen verlost van mijn klachten, ik kom nu geregeld langs voor een massage om het allemaal soepel te houden, kortom ben zeer tevreden en blij met Marc

Ed Barhorst

Vanochtend heb ik een eerste behandeling ontvangen van Marc. Ik kan alleen maar zeggen ervaar het zelf. Een fijne behandeling ondanks de pijnplekken....Volgende week ga ik weer, dus een aanrader en hiermee is Stompetoren weer een goede masseur rijker.

Jenny Ketelaar

Marc, na zes behandelingen aan mijn rug en benen voel ik al een hele verbetering optreden. Wat ik zo fijn vind Marc dat je alles zo goed uitlegt wat je doet en precies de pijnplekken weet te vinden. Bedankt.

Riet

Ik ben vier weken geleden voor het eerst bij Marc Bol binnen gelopen. Met flinke rug klachten. Na eerst een keer per week knapte ik al op maar besloot om toch maar twee keer per week bij Marc binnen te stappen. En we zijn ruim 3,5 weken op weg en ik voel me weer top-fit. Marc bedankt ik ben zeer tevreden.

A.L. Papaioannou

Ik kwam bij Marc terecht via mijn werkgever. Mijn teamcoach heeft mij in contact gebracht met Marc i.v.m. mijn rugklachten. Na 2 behandelingen waren mijn rugklachten weg. Maar vervolgens kreeg ik last van mijn nek. Ook hier heb ik geen last meer van. Mijn ervaring bij Marc is mij erg goed bevallen ECHT een aanrader.

Joost

"Via mijn werk bij Niko ben ik bij Marc terecht gekomen met nekklachten. Na drie behandelingen waren deze verdwenen en heb ik de behandelingen aangehouden voor mijn rug. Omdat in de 30 jaar dat ik in de zorg werk regelmatig lichamelijke klachten ervaar heb ik besloten de behandelingen door Marc aan te houden en pakken we elke keer een ander deel aan. Erg blij met deze behandelingen. En zeker aan te raden voor iedereen."

Isabella Meijer

"Via mijn werk mogen wij gebruik maken van de (ontspannings)massage van Marc Bol. Ook ik doe dit inmiddels zo’n  2 jaar naar volle tevredenheid. Marc luistert waar de klachten en/of problemen zijn en gaat aan de gang. Ook geeft hij advies en oefeningen om de klachten te verminderen. Na verloop van tijd heeft het bij mij de klachten echt doen verminderen. Ik kan een ieder aanraden om hier gebruik van te maken!"

Medewerker Stichting NiKo

"Marc heeft mij behandeld voor mijn rugklachten. Door de zorgvuldige massages van de rug en benen, zijn de klachten een stuk minder geworden. Ik had dit nooit verwacht, aangezien ik bij verschillende klinieken onder behandeling ben geweest. Marc luistert goed naar je klachten en straalt veel rust uit. Hij reageert ook snel op de mail of sms. Ik zou Marc bij iedereen willen aanraden!"

Debbie Klaver

"Door de voetreflexmassage van Marc heb ik me beter leren ontspannen. Omdat ik het verschil leerde tussen spanning en ontspanning, word ik me steeds sneller bewust wanneer er spanning optreedt. Ik kan deze massage iedereen aanraden die te kampen heeft met stress en stress-gerelateerde klachten, zoals slapeloosheid."

Sabine

"Iedere keer als ik bij Marc ben geweest, merk ik dat ik een stuk minder last heb van mij rug., soms zelfs direct na de behandeling al. Marc overlegt goed met de client om te zien waar de client het meeste baat bij heeft. Daarnaast werkt Marc zorgvuldig en professioneel."

Robbert van Harskamp

"Het is heel fijn om eerst even in gesprek te gaan met jou. Waar zitten de knelpunten maar nog belangrijker, waar komen deze vandaan? Je krijgt hierdoor meer inzicht en je hebt een goed beeld. Een verhelderd gesprek gevolgd door een passende massage! Dank hiervoor!"

Marga

Massage reserveren?