*

11 mensen schreven over mij:

Doordat ik veel spierpijn klachten had ben ik langs gegaan bij Marc. Tijdens de behandeling weet hij de knopen feilloos te vinden en merk ik direct resultaat. Ondanks dat de klachten afnemen blijf ik preventief langs komen.

augustus 20, 2020

Bij Marc terecht gekomen ivm aanhoudende pijn en klachten in de rug, Marc heeft het onderzocht en we zijn in gesprek met elkaar gegaan. hij heeft mij in een 4 a 5 behandelingen verlost van mijn klachten, ik kom nu geregeld langs voor een massage om het allemaal soepel te houden, kortom ben zeer tevreden en blij met Marc

oktober 21, 2019

Marc,
Na zes behandelingen aan mijn rug en benen voel ik al een hele verbetering optreden.
Wat ik zo fijn vind Marc dat je alles zo goed uitlegt wat je doet, en precies de pijnplekken weet te vinden.
Bedankt.

juli 29, 2019

Ik kwam bij Marc terecht via mijn werkgever.
Mijn teamcoach heeft mij in contact gebracht met Marc i.v.m. mijn rugklachten. Na 2 behandelingen waren mijn rugklachten weg. Maar vervolgens kreeg ik last van mijn nek. Ook hier heb ik geen last meer van.
Mijn ervaring bij Marc is mij erg goed bevallen ECHT een aanrader.

juli 6, 2019

Ik ben vier weken geleden voor het eerst bij Marc Bol binnen gelopen. Met flinke rug klachten. Na eerst een keer per week knapte ik al op maar besloot om toch maar twee keer per week bij Marc binnen te stappen. En we zijn ruim 3,5 weken op weg en ik voel me weer top-fit. Marc bedankt ik ben zeer tevreden.

juli 6, 2019

Via mijn werk bij Niko ben ik bij Marc terecht gekomen met nekklachten. Na drie behandelingen waren deze verdwenen en heb ik de behandelingen aangehouden voor mijn rug. Omdat in de 30 jaar dat ik in de zorg werk regelmatig lichamelijke klachten ervaar heb ik besloten de behandelingen door Marc aan te houden en pakken we elke keer een ander deel aan. Erg blij met deze behandelingen. En zeker aan te raden voor iedereen.

april 25, 2019

“Via mijn werk mogen wij gebruik maken van de (ontspannings)massage van Marc Bol. Ook ik doe dit inmiddels zo’n  2 jaar naar volle tevredenheid. Marc luistert waar de klachten en/of problemen zijn en gaat aan de gang. Ik kan een ieder aanraden om hier gebruik van te maken!”

april 17, 2019

Marc heeft mij behandeld voor mijn rugklachten. Door de zorgvuldige massages van de rug en benen, zijn de klachten een stuk minder geworden. Ik zou Marc bij iedereen willen aanraden!

februari 17, 2019

Door de voetreflexmassage van Marc heb ik me beter leren ontspannen. Omdat ik het verschil leerde tussen spanning en ontspanning, word ik me steeds sneller bewust wanneer er spanning optreedt. Ik kan deze massage iedereen aanraden die te kampen heeft met stress en stress-gerelateerde klachten, zoals slapeloosheid.

februari 6, 2019

“Iedere keer als ik bij Marc ben geweest, merk ik dat ik een stuk minder last heb van mij rug., soms zelfs direct na de behandeling al. Marc overlegt goed met de client om te zien waar de client het meeste baat bij heeft. Daarnaast werkt Marc zorgvuldig en professioneel.”

januari 19, 2019

Het is heel fijn om eerst even in gesprek te gaan met jou. Waar zitten de knelpunten maar nog belangrijker, waar komen deze vandaan? Je krijgt hierdoor meer inzicht en je hebt een goed beeld. Een verhelderd gesprek gevolgd door een passende massage! Dank hiervoor!

januari 12, 2019