Marc Bol
Massage en Stresscounseling

DSC03128

Marc Bol

Over mij

Ik ben Marc Bol, gediplomeerd Masseur en Stresscounselor. Sinds april 2019 heb ik mijn eigen praktijk aan huis in Stompetoren waar je terecht kunt voor verschillende massages en Stresscounseling.

Het begin

In 2015 startte ik met de opleiding Ontspanningsmassage en merkte dat deze opleiding goed bij mij paste en startte vervolgens in 2016 de opleiding Sportmassage. Een intense maar mooie opleiding welke ik met plezier heb gevolgd. Vervolgens heb ik ook de opleiding Triggerpointmassage en Wellnessmassage gevolgd. Sindsdien blijf ik mij verdiepen in nieuwe ontwikkelingen en technieken op het gebied van massage. In april 2019 ben ik gestart met mijn eigen praktijk in Stompetoren. Mijn Droom ging in vervulling. Inmiddels heb ik veel mensen met goed resultaat geholpen aan hun klachten. En dat gun ik jou/ u  ook.

Heb je op dit moment (pijn)klachten aan de nek, schouder, hoofdpijn, onder(rug), kramp in de kuit etc. Blijf er niet langer mee rondlopen en meld je vandaag dan nog aan bij mij, om een afspraak te plannen. Zodat je op korte termijn bij mij terecht kunt voor een eerste behandeling.

Praktische informatie

Marc Bol Massage en Stresscounseling is gevestigd in Stompetoren. Behandelingen worden gegeven in mijn praktijk aan huis.

Van dinsdag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 16:00 uur en tussen 19:00 en 21:00 uur kunnen we in overleg een tijd afspreken welke voor jou en mij het beste uitkomt. Je kunt je auto vrij parkeren.

Je kunt mij na een behandeling contant betalen of na een facturatie, binnen 7 dagen, het te betalen bedrag aan mij overmaken via de bank.

Massage cadeaubon

Je kunt bij Marc Bol Massage en Stresscounseling ook een massage cadeaubon bestellen.

geef aan voor wie deze bestemd is en het bedrag dat je wilt besteden. Na betaling van de massage cadeaubon ontvang je de bon per mail.

Degene die de bon heeft ontvangen kan vervolgens een afspraak plannen. De massage cadeaubon kan aan mij getoond worden als een geprinte versie of via de mobiele telefoon.

 

2017

Marc Bol, gediplomeerd Masseur en Stresscounselor

Vanaf begin 2017 ben ik werkzaam bij de Nieuwpoort en de Palatijn (Stichting NiKo) in Alkmaar. Ik geef daar elke maandag massages en Stresscounseling aan het personeel, zodat zij klachtenvrij en fit kunnen blijven werken. Bij Stichting NiKo geef ik mijn cliënten naast een specifieke massage vaak gecombineerde massages om een zo effectief mogelijk resultaat te bereiken. De massages welke ik combineer zijn Ontspanningsmassage, Sportmassage, Triggerpointmassage en Wellnessmassage.

Ook geef ik daar Stresscounseling dat bestaat uit een gesprek ontspannings- en ademhalingsoefeningen, gecombineerd met Ontspanningsmassage. De essentie hierbij is dat de cliënt zelf tot inzicht komt.

Tot slot geef ik daar passende Ouderenmassage aan bewoners in hun eigen appartement.

2019 en daarna

Vanaf april 2019 heb ik mijn eigen massagepraktijk in Stompetoren

Sinds april 2019 heb ik mijn eigen massagepraktijk in Stompetoren (in de buurt van Alkmaar). Het is een frisse en sfeervolle praktijk waar ik je graag ontvang voor een Ontspanningsmassage, Sportmassage, triggerpointmassage Wellnessmassage. Bij nek/schouderklachten, hoofdpijn, onder(rug)klachten, bekkenklachten tijdens of na de zwangerschap, spierkramp in de kuiten etc. geef ik een passende deelmassage of doelgerichte massage (zie deelmassage voor meer informatie). Bij deze doelgerichte massage pas ik massage technieken toe uit de genoemde massages.

Ouderenmassage

Ook kan je bij mij terecht voor Ouderenmassage in mijn praktijk.

Stresscounseling

Bij stress of Burn-Out kan je bij mij terecht voor Stresscounseling dat bestaat uit een gesprek, ontspannings- en ademhalingsoefeningen, eventueel  gecombineerd met een ontspanningsmassage. De essentie hierbij is dat de cliënt zelf tot inzicht komt.

Reacties cliënten

Cliënten die geweest zijn in mijn praktijk met klachten van uiteenlopende aard zijn tevreden over mijn behandelingen! Vaak komen zij preventief terug voor een "APK" om oude klachten in de toekomst te voorkomen en om fit te blijven. Reacties die ik van hen heb ontvangen kan je lezen op de pagina ervaringen .

Loop niet langer met (pijn)klachten

Loop niet langer met (pijn)klachten in de bovenrug, nek, schouder en of hoofdpijn met eventuele uitstraling naar de armen en of handen. Of met (pijn)klachten in onder(rug) met eventuele uitstraling in de onderbenen zoals in de hamstrings en kuiten etc.. Of met stress of Burn-out. Neem contact met mij op. Ik help je hier graag vanaf.

Maar natuurlijk kan je bij mij ook terecht voor een preventieve Ontspanningsmassage of Wellnessmassage voor ontspanning van lichaam en geest.

Wat kun je verwachten tijdens de eerste behandeling en daarna?

Nadat we eerst gesproken hebben over jou (pijn)klachten ga ik tijdens de massage, in overleg met jou, opzoek naar de pijnlijke spieren die bij jou de pijn(klachten) veroorzaken. En deze pijnlijke spieren behandel ik vervolgens tijdens deze behandeling. Ik raad meestal aan de volgende massage één tot twee weken daarna te plannen om de behandeling goed op gang te brengen. Wanneer de uitwerking van de massages gunstig zijn kan je vervolgens na twee of drie weken terug komen. En daarna preventief bijhouden wanneer je dit wenst.

Tijdens de massage gebruik ik Arnica Sport Massageolie van Weleda.

Deze Massageolie verwarmt, ontspant en bevordert de doorbloeding van de spieren. Waardoor kramp, stijfheid en spierpijn voorkomen kunnen worden.

Meld je vandaag nog aan om een afspraak te plannen, zodat je op korte termijn bij mij terecht kunt voor een eerste behandeling.

Tot ziens in mijn praktijk in Stompetoren!

Marc Bol

Ik sta altijd open voor suggesties en verbeteringen van mijn website.

Vind je mijn website duidelijk en overzichtelijk? Waarom wel of niet?

Kom je wel eens op een website van mijn concurrent? Wat vind je daar goed aan, of juist niet?

Ik lees graag je reactie.

of stuur mij een mail: info@marc-bol-massage.nl

                                   Alvast bedankt!


zorg goed voor jezelf en gun jezelf een massage

Je voelt je weer fit!

 

 

Gecertificeerd masseur

Marc Bol

Welkom !

IMG_0029
Gediplomeerd masseur
info@marc-bol-massage.nl
06 - 48 40 08 02
  • Ontspanningsmassage (gecertificeerd)
  • Sportmassage (gecertificeerd)
  • Triggerpointmassage (gecertificeerd)
  • Wellnessmassage (gecertificeerd)
  • Voetmassage (opleiding gevolgd)
  • Stresscounselor (gecertificeerd)
  • Mindfulness (opleiding gevolgd)
  • Doelgericht Coachen (gecertificeerd)
  • Personeel en Organisatie (diploma)

Mijn praktijk

DSC03163

Bij Marc terecht gekomen ivm aanhoudende pijn en klachten in de rug, Mark heeft het onderzocht en we zijn in gesprek met elkaar gegaan. hij heeft mij in een 4 a 5 behandelingen verlost van mijn klachten, ik kom nu geregeld langs voor een massage om het allemaal soepel te houden, kortom ben zeer tevreden en blij met Marc

Ed Barhorst

Vanochtend heb ik een eerste behandeling ontvangen van Marc. Ik kan alleen maar zeggen ervaar het zelf. Een fijne behandeling ondanks de pijnplekken....Volgende week ga ik weer, dus een aanrader en hiermee is Stompetoren weer een goede masseur rijker.

Jenny Ketelaar

Marc, na zes behandelingen aan mijn rug en benen voel ik al een hele verbetering optreden. Wat ik zo fijn vind Marc dat je alles zo goed uitlegt wat je doet en precies de pijnplekken weet te vinden. Bedankt.

Riet

Ik ben vier weken geleden voor het eerst bij Marc Bol binnen gelopen. Met flinke rug klachten. Na eerst een keer per week knapte ik al op maar besloot om toch maar twee keer per week bij Marc binnen te stappen. En we zijn ruim 3,5 weken op weg en ik voel me weer top-fit. Marc bedankt ik ben zeer tevreden.

A.L. Papaioannou

Ik kwam bij Marc terecht via mijn werkgever. Mijn teamcoach heeft mij in contact gebracht met Marc i.v.m. mijn rugklachten. Na 2 behandelingen waren mijn rugklachten weg. Maar vervolgens kreeg ik last van mijn nek. Ook hier heb ik geen last meer van. Mijn ervaring bij Marc is mij erg goed bevallen ECHT een aanrader.

Joost

"Via mijn werk bij Niko ben ik bij Marc terecht gekomen met nekklachten. Na drie behandelingen waren deze verdwenen en heb ik de behandelingen aangehouden voor mijn rug. Omdat in de 30 jaar dat ik in de zorg werk regelmatig lichamelijke klachten ervaar heb ik besloten de behandelingen door Marc aan te houden en pakken we elke keer een ander deel aan. Erg blij met deze behandelingen. En zeker aan te raden voor iedereen."

Isabella Meijer

"Via mijn werk mogen wij gebruik maken van de (ontspannings)massage van Marc Bol. Ook ik doe dit inmiddels zo’n  2 jaar naar volle tevredenheid. Marc luistert waar de klachten en/of problemen zijn en gaat aan de gang. Ook geeft hij advies en oefeningen om de klachten te verminderen. Na verloop van tijd heeft het bij mij de klachten echt doen verminderen. Ik kan een ieder aanraden om hier gebruik van te maken!"

Medewerker Stichting NiKo

"Marc heeft mij behandeld voor mijn rugklachten. Door de zorgvuldige massages van de rug en benen, zijn de klachten een stuk minder geworden. Ik had dit nooit verwacht, aangezien ik bij verschillende klinieken onder behandeling ben geweest. Marc luistert goed naar je klachten en straalt veel rust uit. Hij reageert ook snel op de mail of sms. Ik zou Marc bij iedereen willen aanraden!"

Debbie Klaver

"Door de voetreflexmassage van Marc heb ik me beter leren ontspannen. Omdat ik het verschil leerde tussen spanning en ontspanning, word ik me steeds sneller bewust wanneer er spanning optreedt. Ik kan deze massage iedereen aanraden die te kampen heeft met stress en stress-gerelateerde klachten, zoals slapeloosheid."

Sabine

"Iedere keer als ik bij Marc ben geweest, merk ik dat ik een stuk minder last heb van mij rug., soms zelfs direct na de behandeling al. Marc overlegt goed met de client om te zien waar de client het meeste baat bij heeft. Daarnaast werkt Marc zorgvuldig en professioneel."

Robbert van Harskamp

"Het is heel fijn om eerst even in gesprek te gaan met jou. Waar zitten de knelpunten maar nog belangrijker, waar komen deze vandaan? Je krijgt hierdoor meer inzicht en je hebt een goed beeld. Een verhelderd gesprek gevolgd door een passende massage! Dank hiervoor!"

Marga