Preventieve massage en Stresscounseling voor iedereen….

Preventieve massage en Stresscounseling voor iedereen...

Denk jij dat je op dit moment geen massage nodig hebt omdat je in je werkzame leven en privéleven geen pijnklachten ervaart bij de werkzaamheden en activiteiten die je verricht?

Voor wie preventieve massage en Stresscounseling?

In ons vaak drukke werkzame leven en privéleven bouwen we onbewust spanning en stijfheid op in onze spieren en lichaam.

Maar hoe dan hoor ik je zeggen?

Wanneer je werkweken maakt van 21 tot 40 uur per week (of meer) en daarnaast een druk privéleven hebt, brengt dit vaak onbewust spanningen en stress met zich mee. Spanningen en stress zorgen ervoor dat afvalstoffen (melkzuren) in onze spieren terecht komen. Afvalstoffen zetten zich vast in onze spieren en geven, in eerste instantie onbewust spanning en stijfheid in o.a. de nek en schouders, (onder)rug-, de kuitspieren. Ook hoofdpijn komt vaak voor.

Je ervaart lange tijd niets totdat het je begint op te breken en denkt “het gaat wel weer over”

Dit is een cruciale denkwijze...

Je gaat door met waarmee je zo druk bezig bent en vergeet de aandacht en de momenten voor jezelf en de ander.

Dan kom je op een punt dat de onbewuste spanning en stijfheid je echt gaat opbreken en begint allerlei vage klachten te krijgen.

Vervolgens ga naar de huisarts en krijgt medicatie voorgeschreven. Dat zou de oplossing zijn….

Je blijft verder functioneren zoals je deed met deze medicatie….

Echter de vage klachten gaan hiermee vaak niet weg

Op dit punt beland kan je kiezen om door te gaan op de ingeslagen weg of voor jezelf te kiezen. Bij mij in de praktijk blijkt dat, mensen die voor zichzelf kiezen en bij mij komen voor preventieve massage een goede keus maken. De klachten waarmee ze te maken hadden blijken te verminderen of weg te trekken. Men komt tot inzicht over hun functioneren tot nu toe. Zij kiezen uiteindelijk meer voor zichzelf zonder dat het werkzame leven en privéleven daar onder hoeft te lijden. In tegen deel… als jij prettiger in je vel komt te zitten straal je dit ook uit naar je omgeving met alle positieve gevolgen van dien……

Daarom is het géén overbodige luxe om minstens één keer per maand, de vaak onbewust aanwezige spanning, stijfheid en vage klachten in de spieren en lichaam, te onderhouden door middel van een preventieve massage. Hiermee voorkom je preventief dat de vaak onbewust aanwezige spanning, stijfheid in de spieren over gaan in vage klachten en alle gevolgen van dien.

Naast de preventieve massage biedt ik je ook de gelegenheid je verhaal te doen over alles wat je zo bezig houdt (Stresscounseling). Waardoor je tot inzicht komt over hoe je hebt gehandeld en hoe je in de toekomst zou willen handelen.

Wanneer je tot dit inzicht komt wil je niet meer terug naar het oude functioneren maar vooruit. Je wilt je een leven gaan eigen maken waarin je naast je werkzame leven en drukke privéleven ook de tijd vindt voor jezelf. Een leven waarin de onbewust aanwezige spanning, stijfheid en vage klachten in de spieren en het lichaam tot het verleden zijn gaan behoren.

Preventieve massage en stresscounseling is dus voor iedereen die zich in bovenstaande herkent.

Denk jij dat preventieve massage en Stresscounseling iets voor jou zal zijn?

Herken jij jezelf in het bovenstaande verhaal? Denk jij dat je onbewust last hebt van aanwezige spanning, stijfheid en vage klachten in de spieren en het lichaam? Wil jij vermindering van deze klachten of van deze klachten af? Neem dan contact met mij op voor een doelgerichte en effectieve preventieve massage en Stresscounseling.

Ik heb inmiddels goede resultaten bereikt met het geven van preventieve massages.

Een regelmatige preventieve massage kan veel klachten in de spieren en het lichaam  voorkomen, omdat een massage zorgt voor een betere doorbloeding. Daarnaast zorgt het voor een betere toevoer van zuurstof, waardoor afvalstoffen sneller zullen worden afgevoerd. Essentieel hierbij is dat je voldoende water drinkt. Minstens 2 liter per dag.

Marc Bol is dé specialist in Stompetoren op gebied van Ontspanningsmassage, Sportmassage, Triggerpointmassage, Wellnessmassage ,Preventieve massage en stresscounseling voor iedereen….en Stresscounseling. Wil je weten welk soort massage voor jou goed kan zijn of wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op, zodat we jouw situatie samen kunnen bespreken.

Praktische informatie

Marc Bol Massage en Stresscounseling is gevestigd in Stompetoren. Behandelingen worden gegeven in mijn praktijk aan huis.

Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 16:00 uur en tussen 19:00 en 21:00 uur kunnen we in overleg een tijd afspreken welke voor jou en mij het beste uitkomt. Je kunt je auto vrij parkeren.

Geef een reactie

Call Now Button