Herfst & Winter Wellnessmassage in Stompetoren

Herfst & Winter Wellnessmassage in Stompetoren bij Marc Bol Massage en Stresscounseling.

Gedurende de koude en donkere periode van de herfst en de winter heeft ons lichaam en onze geest meer dan tijdens de andere seizoenen behoefte aan weldadige warmte, rust en ontspanning.

Waarom een Herfst & Winter Wellnessmassagemassage?

De zomer is yang (lange warme zomerse dagen korte nachten). Het is een tijd waarin je naar buiten gericht bent. De warmte van de zon laadt je op, overal zijn festivals om van te genieten en de natuur laat zich van haar mooiste kant zien. De winter is yin (lange koele/koude) herfst en winterse dagen met lange donkere avonden en nachten). We keren juist naar binnen. We maken het thuis gezellig en zetten de kachel hoger of kunnen uren in de vlammen van een haardvuur staren.

Om in balans te blijven, heeft een mens het nodig yin en yang te voeden. Te genieten van het uitbundige van de zomer, en stil te kunnen worden als dat nodig is. Herken je dit bij jezelf?
De herfst is het seizoen om los te laten en je te focussen op wat voor jou belangrijk is. Kijk maar hoe de bomen dat doen: de bladeren die in de zomer nog zo belangrijk waren, laten ze in de herfst gaan om in de rust van de winter te kunnen komen.

In de herfst en winter is het belangrijk dat je lief bent voor jezelf. Dit doe je door je aan te passen aan de natuur. Ga, nu het eerder donker wordt, iets vroeger naar bed. Maak een fijne boswandeling door de herfstbladeren, drink verwarmende thee  met bijvoorbeeld verse gember en versterk daarbij  je immuunsysteem. En gun jezelf daarbij een rustige, ontspannende en weldadige wellnessmassage voor lichaam en geest om zo weer in balans te komen in deze toch vaak hectische tijd!

Deze ontspannende en weldadige Herfst & Winter Wellnessmassage kun je ervaren voor €25,- per half uur en voor €45 per uur.

Deze ontspannende en weldadige massage is natuurlijk ook de andere maanden van het jaar prettig wanneer je voelt dat je daar aan toe bent.

Praktische informatie

Marc Bol Massage en Stresscounseling is gevestigd in Stompetoren. Behandelingen worden gegeven in mijn praktijk aan huis. Wil je een afspraak plannen voor een Herfst & Winter Wellnessmassage of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met mij op.

Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 16:00 uur en tussen 19:00 en 21:00 uur kunnen we in overleg een tijd afspreken welke voor jou en mij het beste uitkomt. Je kunt je auto vrij parkeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Call Now Button