EK Wielrennen in Alkmaar in een goede conditie fietsen?

Lees dan verder......

Wil je in een goede conditie meedoen aan het EK wielrennen Alkmaar 2019? En kom je uit de regio Alkmaar? Dan ben je bij mij aan het juiste adres voor een Sportmassage, Triggerpointmassage of een Ontspanningsmassage!

Waarom een sportmassage of ontspanningsmassage voor en tijdens het EK Wielrennen Alkmaar 2019?

Wil jij fit en vitaal van start aan het EK wielrennen Alkmaar 2019 en volbrengen. Train je hier inmiddels al voor? Maar merk je dat je tijdens de training snel last hebt van verzuring van de spieren. Of dat je na de training last hebt van stijve en pijnlijke spieren? Houdt dit enkele dagen aan? Dan biedt een Sportmassage, Triggerpointmassage of een Ontspanningsmassage hierbij uitkomst.

Sportmassage en Ontspanningsmassage stimuleren de doorbloeding van de spieren en maakt het daarom heen gelegen spierweefsel los. Deze massages zorgen er tevens voor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Hiermee voorkom je snelle verzuring van de spieren tijdens de training en bevorder je het herstel van de stijve en pijnlijke spieren na de training.

Met Triggerpointmassage worden knopen of triggerpoints uit je spieren gehaald. Daarvoor moet er diep in de spieren worden gemasseerd, wat soms niet prettig aanvoelt. Je lichaam geeft hiermee aan dat de doorbloeding in het spierweefsel onvoldoende is om de afvalstoffen op een natuurlijke wijze af te voeren. Massage van de verzuurde spieren of stijve en pijnlijke spieren zorgt ervoor dat er een betere doorbloeding op gang komt. Afvalstoffen worden afgevoerd en vers bloed met zuurstof komen daarvoor in de plaats. Je voelt mogelijk al tijdens - en na de massage - dat je spieren losser worden en dat je je weer prettiger kunt bewegen.

Wanneer je de volgende dag weer gaat trainen voor het EK wielrennen Alkmaar 2019. Of als je hieraan deelneemt zullen je spieren soepeler zijn. Zo werk je aan het klachtenvrij zijn en aan een goede conditie voor en tijdens het EK wielrennen Alkmaar 2019.

 

Een sportmassage of ontspanningsmassage voor niet-sporters?

De naam sportmassage of ontspanningsmassage kán hier enigszins misleidend zijn. Naast dat het ingezet kan worden voor sporters is het namelijk ook de perfecte massagevorm voor mensen die dagelijks fysiek zwaar werk leveren. Hierbij kun je denken aan mensen die in de bouw werken of verhuizers die hun rug zwaar belasten. Maar ook voor mensen die veel zittend werk verrichten en last van nek-/schouderklachten of rugklachten hebben.

Kortom, een sportmassage of ontspanningsmassage kan ook goed ingezet worden voor wanneer je fysieke (zware) inspanning levert of wanneer je een zittend beroep hebt.

Marc Bol is dé specialist in Stompetoren op gebied van sportmassage en ontspanningsmassage. Wil je weten welk soort massage voor jou goed kan zijn of wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op, zodat we jouw situatie samen kunnen bespreken.

 

Praktische informatie

Marc Bol Massage en Stresscounseling is gevestigd in Stompetoren. Behandelingen worden gegeven in mijn praktijk        aan huis.

Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 16:00 en tussen 19:00 en 21:00 uur kunnen we in overleg een tijd afspreken welke voor jou en mij het beste uitkomt. Je kunt je auto vrij parkeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Call Now Button