Plus Wandel4daagse Alkmaar

 

Plus wandel 4 daagse Alkmaar in een goede conditie lopen?

Plus wandel 4 daagse Alkmaar in een goede conditie lopen? Kom je uit Alkmaar of uit een van de omliggende dorpen en wil je in een goede conditie de Plus Wandel4daagse van Alkmaar lopen. De avond-4-daagse van Zuid-Schermer of een avond-4-daagse bij jou in de buurt lopen? Dan ben je bij Marc Bol Massage en Stresscounseling aan het juiste adres voor een Sportmassage of een Ontspanningsmassage!

Waarom een sportmassage of ontspanningsmassage voor en tijdens de Plus Wandel 4 daagse Alkmaar?

Wil jij fit en vitaal de Plus Wandel 4 daagse Alkmaar lopen. Train je hier inmiddels al voor, maar merk je dat je tijdens de training snel last hebt van verzuring van de spieren. Of dat je na de training last hebt van stijve en pijnlijke spieren? Houdt dit enkele dagen aan? In dat geval biedt een sportmassage of een ontspanningsmassage hierbij uitkomst.

Sportmassage en ontspanningsmassage

Sportmassage en ontspanningsmassage zijn massages die gericht zijn op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren en het daarom heen gelegen spierweefsel. Tevens zorgen deze massages ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Hiermee voorkom je snelle verzuring van de spieren. En wordt het herstel van de stijve en pijnlijke spieren na de training bevorderd.

Bij zowel een sportmassage als een ontspanningsmassage is de massage erop gericht:

dat spierweefsel wordt losgemaakt en knopen (triggerpoints) uit je spieren worden gehaald. Daarvoor moet er diep in de spieren worden gemasseerd, wat soms niet prettig aanvoelt. Je lichaam geeft hiermee aan dat de doorbloeding in het spierweefsel onvoldoende is om de afvalstoffen op een natuurlijke wijze af te voeren. Massage van de verzuurde spieren of stijve en pijnlijke spieren zorgt ervoor dat er een betere doorbloeding op gang komt. Hierdoor worden afvalstoffen afgevoerd en komen vers bloed met zuurstof daarvoor in de plaats. Je voelt mogelijk al tijdens - en na de massage - dat je spieren losser worden en dat je je weer prettiger kunt bewegen.

Wanneer je de volgende dag weer gaat trainen voor de Plus Wandel 4 daagse Alkmaar:

dan zullen je spieren soepeler zijn zodat jij weer met frisse moet er tegen aan kan. Zo blijf je klachtenvrij werken aan een goede conditie voor de wandel 4 daagse. Dit geldt uiteraard ook tijdens de Plus wandel4daagse van Alkmaar.

Plus Wandel4daagse Alkmaar

Een sportmassage of ontspanningsmassage voor niet-sporters?

De naam sportmassage of ontspanningsmassage kán hier enigszins misleidend zijn. Naast dat het ingezet kan worden voor sporters is het namelijk ook de perfecte massagevorm voor mensen die dagelijks fysiek zwaar werk leveren. Hierbij kun je denken aan mensen die in de bouw werken of verhuizers die hun rug zwaar belasten. Maar ook voor mensen die veel zittend werk verrichten en last van nek-/schouderklachten of rugklachten hebben.

Kortom, een sportmassage of ontspanningsmassage kan ook goed ingezet worden voor wanneer je fysieke (zware) inspanning levert of wanneer je een zittend beroep hebt.

Marc Bol is dé specialist in Stompetoren op gebied van sportmassage en ontspanningsmassage.

Wil je weten welk soort massage voor jou goed kan zijn of wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op, zodat we jouw situatie samen kunnen bespreken.

 

Plus Wandel4daagse Alkmaar StartPraktische informatie

Marc Bol Massage en Stresscounseling is gevestigd in Stompetoren. Behandelingen worden gegeven in mijn praktijk aan huis.

Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 16:00 uur en tussen 19:00 en 21:00 uur kunnen we in overleg een tijd afspreken welke voor jou                                                                    en mij het beste uitkomt. Je kunt je auto vrij parkeren.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Call Now Button